Kervel Pesto met Walnoten

Een variant op de basilicum pesto.
Heerlijk over pasta, brood, salade enz.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Categorie:  Bijgerechten  - 
Klaar in: 3m  - 

Ingrediënten

Voor 10 personen ()

Recept

  • 2 bosje kervel
  • 50 gram walnoten
  • 50 gram pijnboompitten
  • 2 tenen knoflook
  • 30 gram Parmazaanse kaas (geraspt)
  • 2 cL olijfolie

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Kervel Pesto met Walnoten Werkwijze

  1. De walnoten en pijnboompitten even bakken in de oven (250 gr ongeveer 5 minuten)
    (het kan natuurlijk ook n de pan maar dan is het goed opletten dat ze niet zwart worden. In de oven gaat het nooit verkeerd!)
  2. De kervel goed wassen en in stukken snijden.
  3. De walnoten en pijnboompitten in uw blender doen.
  4. Even een aantal keer met de momentschakelaar grof hakken.
  5. Pers de knoflook boven uw blender mengbeker.
  6. Kervel,  1 dl olijfolie, en Parmezaanse kaas toevoegen.
  7. Deksel erop en laten mixen op een hogere stand.
    Terwijl blender draait, de deksel oplichten en overige olie toevoegen in een klein straaltje.

Wees de eerste die een reactie schrijft!

Gelieve te registreren om een ​​beoordeeling te plaatsen

Uw reacties op dit recept (0)

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sitemap
  • Disclaimer