Frambozensaus

Deze verse frambozen saus kunt u warm of koud serveren.

Warme frambozensaus is bijvoorbeeld  erg lekker over roomijs lekker en koud ontzettend lekker over een pudding gerecht of cake.
Deze saus kunt u met heel veel gerechten combineren.
Het is zelfs lekker bij wild.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Sauzen  - 
Klaar in: 1m  -  Bereidingstijd: 5m  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 250 gram frambozen
  • 2 eetlepel (s) citroensap
  • 1 eetlepel (s) suiker
  • 2 eetlepel (s) optioneel) frambozenlikeur

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)

Frambozensaus Werkwijze

  1. Was de frambozen.
  2. Doe de frambozen in uw blender en voeg citroensap, suiker en eventueel een frambozenlikeur toe.
    (mag ook een ander zoet likeurtje zijn)
  3. Pureer helemaal glad in ongeveer 20 seconden.
  4. Giet de frambozensaus in een pan en breng aan de kook.
    Dan meteen over op laag vuur en even goed door roeren.
    (Ongeveer een minuut)
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer