Frambozensaus
Deze verse frambozen saus kunt u warm of koud serveren.
Warme frambozensaus is bijvoorbeeld erg lekker over roomijs lekker en koud ontzettend lekker over een pudding gerecht of cake.
Deze saus kunt u met heel veel gerechten combineren.
Het is zelfs lekker bij wild.
Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop
Ingrediënten
Voor 4 personen ()
Recept
- 250 gram frambozen
- 2 eetlepel (s) citroensap
- 1 eetlepel (s) suiker
- 2 eetlepel (s) optioneel) frambozenlikeur
Voedingswaarde
(vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)Frambozensaus Werkwijze
- Was de frambozen.
- Doe de frambozen in uw blender en voeg citroensap, suiker en eventueel een frambozenlikeur toe.
(mag ook een ander zoet likeurtje zijn) - Pureer helemaal glad in ongeveer 20 seconden.
- Giet de frambozensaus in een pan en breng aan de kook.
Dan meteen over op laag vuur en even goed door roeren.
(Ongeveer een minuut)
Blender Workshop