Spaghetti met Zwarte Olijvensaus en Vis
Blender recept voor lekkere pasta maaltijd met tonijn, ansjovis en zwarte olijven.
Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop
Ingrediënten
Voor 4 personen ()
Recept
- 200 gram zwarte olijven (zonder pit)
- 50 gram kappertjes
- 20 gram ansjovis(jes) of anjovispasta
- 1 blikje tonijn (klein, in olie)
- 1 eetlepel (s) citroensap
- 1 dL olijfolie
- 2 tenen knoflook
- 400 gram spaghetti
- 1 beetje olijfolie voor in het kookwater
Voedingswaarde
(lactose vrij)Spaghetti met Zwarte Olijvensaus en Vis Werkwijze
- Doe de olijven en kappertjes in uw blender.
- Maak de knoflook schoon en snijd in kleine stukken of pers ze.
Voeg de knoflook samen met de ansjovis, tonijn, olijfolie en citroensap in de blender. - Pureer het helemaal tot een gladde massa. (ongeveer 30 seconden)
- Kook de spaghetti in ruim water. (ongeveer 7 minuten)
- Laat de olijven vis pasta in een pannetje warm worden.
- Giet de spaghetti af.
Doe de spaghetti terug in de warme pan en vermeng het met de olijven ansjovis saus.
Blender Workshop