Spaghetti met Zwarte Olijvensaus en Vis

Blender recept voor lekkere pasta maaltijd met tonijn, ansjovis en zwarte olijven.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Categorie:  Hoofdgerechten  - 
Klaar in: 2m  -  Bereidingstijd: 10m  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 200 gram zwarte olijven (zonder pit)
  • 50 gram kappertjes
  • 20 gram ansjovis(jes) of anjovispasta
  • 1 blikje tonijn (klein, in olie)
  • 1 eetlepel (s) citroensap
  • 1 dL olijfolie
  • 2 tenen knoflook
  • 400 gram spaghetti
  • 1 beetje olijfolie voor in het kookwater

Voedingswaarde

(lactose vrij)

Spaghetti met Zwarte Olijvensaus en Vis Werkwijze

  1. Doe de olijven en kappertjes in uw blender.
  2. Maak de knoflook schoon en snijd in kleine stukken of pers ze.
    Voeg de knoflook samen met de ansjovis, tonijn, olijfolie en citroensap in de blender.
  3. Pureer het helemaal tot een gladde massa. (ongeveer 30 seconden)
  4. Kook  de spaghetti in ruim water. (ongeveer 7 minuten)
  5. Laat de olijven vis pasta in een pannetje warm worden.
  6. Giet  de spaghetti af.
    Doe de spaghetti terug in de warme pan en vermeng het met de olijven ansjovis saus.

Wees de eerste die een reactie schrijft!

Gelieve te registreren om een ​​beoordeeling te plaatsen

Uw reacties op dit recept (0)

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sitemap
  • Disclaimer