Rode Pesto

Pesto op basis van zongedroogde tomaten.

Moeilijkheidsgraad Kosten

Ingrediënten

Voor 8 personen ()

Recept

  • 200 gram zongedroogde tomaten
  • 4 eetlepel (s) geroosterde pijnboompitten
  • 75 gram Parmazaanse kaas (gerraspt)
  • 75 gram basilicum
  • 3 tenen knoflook
  • 6 eetlepel (s) olijfolie
  • 3 eetlepel (s) balsamico (azijn)

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)

Rode Pesto Werkwijze

  1. Was de basilicum en snijd in stukken.
    Snijd de zongedroogde tomaten klein.
  2. Doe de basilicum en tomaten in de blender.
    Knijp de knoflooktenen uit boven de blender.
  3. Voeg pijnboompitten, Parmezaanse kaas en azijn toe.
    Voeg dan de olie toe en laat het draaien tot een mooi geheel.
    Als het droog lijkt meer olie toevoegen.
    De pesto kan ook in de vriezer worden bewaard.

Wees de eerste die een reactie schrijft!

Gelieve te registreren om een ​​beoordeeling te plaatsen

Uw reacties op dit recept (0)

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sitemap
  • Disclaimer