Perzik Sinaasappel Sorbet

Lekker ijsgerecht gemaakt met verse vruchtensap.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Desserts  - 
Klaar in: 1m  -  Wachttijd: 3u

Ingrediënten

Voor 6 personen ()

Recept

  • 4 stuk(s) rijpe perziken (geschild zonder pit)
  • 1.5 dL verse sinaasappelsap
  • 125 gram kwark
  • 4 eetlepel (s) suiker
  • 1 eetlepel (s) citroensap

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Perzik Sinaasappel Sorbet Werkwijze

  1. Doe alle ingrediënten in de blender en mix dit ongeveer een halve minuut.
  2. Giet de inhoud van de blender in een diepvriesbakje. Dek goed af en plaats in de vriezer.
  3. Na een uur bevriezing haalt u het bakje uit de vriezer en met een lepel het mengsel goed doorroeren. (dit voorkomt kristallen in uw sorbet)
    Zet het bakje weer terug in uw vriezer.
  4. De sorbet is klaar voor serveren na ongeveer 3 uur.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer