Mango Pudding

Heerlijk  zomers toetje met rijpe mango's.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Desserts  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 2 stuk(s) rijpe mango s
  • 3 eetlepel (s) suiker
  • 1 stuk(s) limoen
  • 200 mL gecondenseerde melk (gezoete melk)
  • 7 stuk(s) gelantine blaadjes
  • 175 mL water

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Mango Pudding Werkwijze

  1. Schil de mango's en  verwijder de pit.
  2. Snij de limoen door midden, verwijder eventuele pitjes en knijp het sap eruit boven uw blender mengbeker.
  3. Voeg mango, suiker en gecondenseerde melk toe.
    Pureer ongeveer 20 seconden.
  4. Week de gelatine 1 minuut in een bakje koud water.
    Knijp de  galantine uit
  5. In een pannetje water (175 ml)  aan de kook brengen.
    Los de galantine blaadjes hierin op; al roerend.

    Als de gelantine is opgelost voeg dan het mangomengsel toe.

  6. Giet het verkregen mango mengsel in glaasjes of puddingvormpjes.
    Laat dit ongeveer 3 uur opstijven inde koelkast.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer