Mango Pudding
Heerlijk zomers toetje met rijpe mango's.
Moeilijkheidsgraad


Kosten









Blender Workshop
Ingrediënten
Voor 4 personen ()
Recept
- 2 stuk(s) rijpe mango s
- 3 eetlepel (s) suiker
- 1 stuk(s) limoen
- 200 mL gecondenseerde melk (gezoete melk)
- 7 stuk(s) gelantine blaadjes
- 175 mL water
Voedingswaarde
(vegetarisch, glutenvrij)Mango Pudding Werkwijze
- Schil de mango's en verwijder de pit.
- Snij de limoen door midden, verwijder eventuele pitjes en knijp het sap eruit boven uw blender mengbeker.
- Voeg mango, suiker en gecondenseerde melk toe.
Pureer ongeveer 20 seconden. - Week de gelatine 1 minuut in een bakje koud water.
Knijp de galantine uit - In een pannetje water (175 ml) aan de kook brengen.
Los de galantine blaadjes hierin op; al roerend.
Als de gelantine is opgelost voeg dan het mangomengsel toe. - Giet het verkregen mango mengsel in glaasjes of puddingvormpjes.
Laat dit ongeveer 3 uur opstijven inde koelkast.
Blender Workshop