Pina Colada Roomijs

Sommige toetjes zijn echt feest.
Een cocktail toetje waarmee je meteen in de vakantiesfeer  zit.
Deze smulpartij wordt gemaakt van kokosroom; slagroom verse ananas en rum.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Desserts  - 
Klaar in: 1m  -  Wachttijd: 2u 30m

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 100 mL kokosroom
  • 1 stuk(s) ananas
  • 125 mL slagroom
  • 5 eetlepel (s) suiker
  • 1 beetje rum voor de smaak (klein scheutje)

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Pina Colada Roomijs Werkwijze

  1. Maak de ananas schoon (zorg dat alle zwarte pitjes eruit zijn);
    snij in stukken en verwijder het middenstuk.
  2. Doe de ananas in uw blender, voeg kokosroom, slagroom, rum en suiker toe.
    Pureer helemaal fijn.
  3. Giet het mengsel in een ijsmachine en draai er ijs van.
  4. Heeft u geen ijsmachine; giet het mengsel in een plastic bak en zet dit in de vriezer.
    Ieder half uur het mengsel goed doorroeren zodat u geen ijskristallen in uw roomijs krijgt.
    Dit herhalen tot het helemaal is bevroren (na 2- 2,5 uur)
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer