Venkel Witte Wijn Mosterdsaus

Deze saus is voortreffelijk bij vis.
Maar ook heel lekker bij een vegetarische maaltijd.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Sauzen  - 
Klaar in: 1m  -  Bereidingstijd: 15m  - 

Ingrediënten

Voor 8 personen ()

Recept

  • 2 stuk(s) venkel (knollen)
  • 1 dL witte wijn
  • 2 dL crème fraîche
  • 1 eetlepel (s) mosterd
  • 50 gram geraspte kaas
  • 1 stuk(s) knoflook teen (fijn gesneden)

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)

Venkel Witte Wijn Mosterdsaus Werkwijze

  1. Snij de harde kern uit de venkel en snij de venkel in stukken.

    Doe in het pannetje de venkel, crème fraîche, de witte wijn,kaas, mosterd en de teen knoflook.
    Kook dit zachtjes ongeveer 15 minuten.
  2. Doe de inhoud van de pan in de blender en pureer dit helemaal fijn.
    De saus is klaar om geserveerd te worden.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer