Surinaamse Punch
Het is meteen Tropisch feest met deze heerlijke cocktail.
Met o.a verse ananas en kiwi, amandel likeur en rum.
Moeilijkheidsgraad


Kosten









Blender Workshop
Ingrediënten
Voor 3 personen ()
Recept
- 1 stuk(s) ananas
- 2 stuk(s) kiwi
- 1.5 eetlepel (s) suiker
- 100 mL amandel likeur
- 250 mL witte rum
- 1 handvol (s) ijsblokjes
Voedingswaarde
(vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)Surinaamse Punch Werkwijze
- Snij de schil van de ananas en zorg dat ook alle zwarte puntjes verwijderd zijn.
Snij de ananas in stukken en verwijder de harde binnenkern. - Doe de helft van de ananas in de blender.
(de andere helft is voor een volgend feestje!
Bewaar in stukken in de vriezer) - Schil de kiwi's en snij een keer midden door.
Doe in de blender. - Voeg ijsblokjes toe, amandel likeur, rum en suiker.
- Mix ongeveer een halve minuut en het is klaar.
Feest kan beginnen.
Blender Workshop