Aceitunas a Requeson

Pasta van zwarte olijven en roomkaas

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Bijgerechten  - 
Bereidingstijd: 2m  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 100 gram zwarte olijven (ontpit)
  • 2 stuk(s) lente-ui
  • 1 stuk(s) pakje roomkaas
  • 1 stuk(s) sjalot

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Aceitunas a Requeson Werkwijze

  1. Doe de olijven in een blender en maal ze zo fijn mogelijk. Voeg daarna de in stukjes gesneden lente-ui , sjalot en roomkaas toe en laat de blender nogmaals draaien tot een homegene massa is ontstaan.
  2. Voeg indien de pasta te droog is nog wat olijfolie toe. Haal het mengsel met een spatel uit de blender in een schaaltje en smeer de bovenkant mooi glad.


    Serveren met brood of gefrituurde aardappeltjes
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer