Artisjok Tapenade

Deze verse olijven artisjok tapenade is heerlijk als borrelhapje;
op een toastje, bij broodbeleg, pastasaus en dressing.
Een echte lekkere Mediterraanse smaakmaker.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Bijgerechten  - 
Klaar in: 2m  - 
Waardering  0.00/5

Ingrediënten

Voor 6 personen ()

Recept

  • 100 gram artisjokken op olie
  • 1 gram zwarte olijven (ontpit)
  • 2 stuk(s) gedroogde tomaatjes op olie
  • 30 gram gepelde hazelnoten zonder vel
  • 3 eetlepel (s) olijfolie
  • 1 scheutje citroensap
  • 1 naar smaak zout en peper

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)

Artisjok Tapenade Werkwijze

  1. Maal eerst de hazelnoten fijn in de blender.
    Haal de gemalen noten uit de blender en hou even apart.
  2. Snij de gedroogde tomaatjes fijn.
  3. Doe de artisjok, de olijven en de tomaten bij de gemalen hazelnoot in de blender.
    Giet dan de olie erbij en een scheutje citroensap.
    Beetje peper en zout naar smaak erbij.
  4. Zet de blender aan en laat alles ongeveer 30 seconden mixen.
    Is het nog iets te droog een klein beetje olie extra toevoegen.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer