Pompoenpudding

Lekker pompoen toetje

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Desserts  - 
Klaar in: 1m  -  Bereidingstijd: 15m  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 250 gram pompoen (geschild en in blokjes)
  • 0.25 liter(s) melk
  • 1 eetlepel (s) kaneelpoeder
  • 1 stuk(s) kruidnagel
  • 75 gram maizena
  • 1 stuk(s) zakje vanillesuiker
  • 1 eetlepel (s) suiker

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Pompoenpudding Werkwijze

  1. Kook de pompoenblokjes in kleine blokjes met de kruidnagel en kaneel.
  2. Als de pompoen zacht is haalt u de kruidnagel eruit.
    Dan doet u de pompoen in de blender.
  3. Voeg daarbij ook de melk, maizena, vanillesuiker en suiker (naar smaak) toe en mix dit tot het glad is.
  4. Giet het pompoenmengsel terug in een pan, waar u het al roerend aan de kook brengt tot het een dikke pudding is geworden.
  5. Verdeel over 4 porties en laten afkoelen.
    Als het is afgekoeld verder laten koelen in de koelkast.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer