Perzik Sinaasappel Sorbet
Lekker ijsgerecht gemaakt met verse vruchtensap.
Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop
Ingrediënten
Voor 6 personen ()
Recept
- 4 stuk(s) rijpe perziken (geschild zonder pit)
- 1.5 dL verse sinaasappelsap
- 125 gram kwark
- 4 eetlepel (s) suiker
- 1 eetlepel (s) citroensap
Voedingswaarde
(vegetarisch, glutenvrij)Perzik Sinaasappel Sorbet Werkwijze
- Doe alle ingrediënten in de blender en mix dit ongeveer een halve minuut.
- Giet de inhoud van de blender in een diepvriesbakje. Dek goed af en plaats in de vriezer.
- Na een uur bevriezing haalt u het bakje uit de vriezer en met een lepel het mengsel goed doorroeren. (dit voorkomt kristallen in uw sorbet)
Zet het bakje weer terug in uw vriezer. - De sorbet is klaar voor serveren na ongeveer 3 uur.
Blender Workshop