Perzik Creme

Lekker fruitig toetje.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Categorie:  Desserts  - 
Bereidingstijd: 30m  - 

Ingrediënten

Voor 2 personen ()

Recept

  • 3 stuk(s) rijpe perziken
  • 0.5 stuk(s) citroen
  • 1 beetje witte wijn (dopje voor de smaak)
  • 1 dL room
  • 1 eetlepel (s) suiker

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Perzik Creme Werkwijze

  1. Knijp het sap uit de citroen en doe het sap in uw blender.
  2. De perziken schillen, ontpitten en in de blender doen samen met de andere ingrediënten.
  3. Deksel erop en pureren tot helemaal glad is.
  4. Verdeel de perziken crème over kleine glaasjes en minimaal 1 uur koud laten worden in de koelkast.
    Als u het serveert eventueel een toefje slagroom erop.

Wees de eerste die een reactie schrijft!

Gelieve te registreren om een ​​beoordeeling te plaatsen

Uw reacties op dit recept (0)

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sitemap
  • Disclaimer