Broccoli Smeerbeleg

Heerlijk een broodje smeren met een "smeersel" van broccoli, verse kruiden en pijnboompitten.
Hartstikke lekker als borrelhap, bij een kop soep, op toastjes, naast een bbq of als basis van een belegde sandwich.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Categorie:  Bijgerechten  - 
Klaar in: 2m  -  Bereidingstijd: 10m  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 200 gram broccoli
  • 4 eetlepel (s) pijnboompitten
  • 2 stuk(s) knoflooktenen
  • 1 beetje zout en peper
  • 10 stuk(s) basilicumblaadjes
  • 3 stuk(s) muntblaadjes
  • 1 scheutje olijfolie

Voedingswaarde

(dieet, vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)

Broccoli Smeerbeleg Werkwijze

  1. Kook de broccoli gaar en giet ze af.
    Doe ze in uw blender met een heel klein beetje kookvocht.
    (niet te veel anders wordt t papperig)
  2. Bak de pijnboompitten en de knoflook even.
    Tot de pijnboompitten licht bruin zijn en de knoflook niet meer rauw is.
  3. Doe alle ingrediënten in uw blender en pureer dit kort.
    (hoe langer u mixt des te fijner de structuur)

Wees de eerste die een reactie schrijft!

Gelieve te registreren om een ​​beoordeeling te plaatsen

Uw reacties op dit recept (0)

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sitemap
  • Disclaimer