Groene Pesto

Een heerlijke Italiaanse kruidensaus die in Nederland niet meer uit de keukens is weg te denken.

Lekker bij pasta, op broodjes en nog veel meer.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Marinades en Kruidenmengsels  - 
Klaar in: 1m  - 

Ingrediënten

Voor 6 personen ()

Recept

  • 2 stuk(s) grote bossen basilicum
  • 3 tenen knoflook
  • 1 dL olijfolie (extra vierge)
  • 50 gram pijnboompitten (gebakken)
  • 100 gram Parmazaanse kaas (gerraspt)

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Groene Pesto Werkwijze

  1. Doe alle ingrediënten behalve de olie in uw blender.
    Een klein beetje olie bijgieten en mixen. (ongeveer 20 seconden)
    Bekijk het structuur van de pesto. (anders nog kort mixen)
    Als het wat droog is kunt u een beetje meer olie toevoegen.

  2. Met een spatel eruit halen en in een schoon potje in de koelkast bewaren. (ongeveer 10 dagen houdbaar)
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer