Gazpacho
Gazpacho van Runderbouillon.
Heerlijke koude soep uit Spanje.
Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop
Ingrediënten
Voor 3 personen ()
Recept
- 600 gram tomaten
- 1 stuk(s) komkommer
- 1 stuk(s) groene paprika
- 1 stuk(s) ui
- 2 stuk(s) knoflooktenen
- 1 scheutje olijfolie
- 5 eetlepel (s) wijnazijn
- 5 eetlepel (s) limoensap
- 2 stuk(s) tomaten voor garnering
- 1 liter(s) getrokken runderbouillon
- 1 naar smaak zout en peper
- 2 theelepel (s) tomatenpuree
Gazpacho Werkwijze
- Doe de tomaten in de blender.
Was de komkommer en de paprika en snij van elk een kwart en hou dat nog even apart.
Hak de rest grof en voeg dit aan de tomaten in de blender toe.
Hak de ui en de knoflook in stukken en doe die ook in de blender.
Voeg olie toe.
Pureer tot de helft gevuld en als eerste fijngemalen is kunt u er weer bij doen. - Giet het tomatenmengsel vanuit de blender bij de afgekoelde magere runderbouillon (lauw).
Roer goed door en zet koud weg in de koelkast
Blender Workshop