Scroppino

Dit blender recept kan ook geserveerd worden als dessert;
maar een glaasje tussen 2 gangen door wordt ook vaak gedaan.
Scroppino komt oorspronkelijk uit Venetië.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Categorie:  Cocktails  - 
Klaar in: 1m  - 

Ingrediënten

Voor 6 personen ()

Recept

  • 6 stuk(s) citroenen
  • 8 bolletjes vanille roomijs
  • 1 scheutje Wodka
  • 0.25 liter(s) Prosecco
  • 1 handvol (s) ijsblokjes

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Scroppino Werkwijze

  1. Koel 6 champagne glazen in de vriezer.
  2. Snijd de citroenen doormidden en verwijder eventuele pitjes.
    Knijp het sap uit de citroenen boven uw blender mengbeker.
  3. Voeg roomijs, wodka, Prosecco en een handvol ijsblokjes bij het citroensap.
    Mix dit ongeveer 20 seconden.
    Verdeel over de glazen.

Wees de eerste die een reactie schrijft!

Gelieve te registreren om een ​​beoordeeling te plaatsen

Uw reacties op dit recept (0)

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sitemap
  • Disclaimer