Hete Pepersaus

Hete Pepersaus kan je bijna overal bij eten.
Lekker om een belegd broodje wat pittiger te maken, als dipsaus, over salades.

Heerlijke smaakmaker voor de pittige medemens.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Sauzen  - 
Klaar in: 2m  -  Bereidingstijd: 15m  - 

Ingrediënten

Voor 10 personen ()

Recept

  • 250 gram verse rode pepers
  • 1 takje(s) ui
  • 2 tenen knoflook
  • 0.5 stuk(s) rijpe mango
  • 0.5 theelepel (s) koenjit (kurkuma)
  • 1 theelepel (s) zout
  • 3 eetlepel (s) wijnazijn

Voedingswaarde

(dieet, vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)

Hete Pepersaus Werkwijze

  1. Was de rode pepers, ontdoe van zaad en lijsten en snijd in kleine stukken.
  2. Maak de ui schoon en snipper deze in kleine stukken.
  3. Was de mango en snijd in stukken.

    Knijp de knoflook fijn of snij in kleine stukken.
  4. Doe alle ingrediënten in de blender en mix dit glad.
  5. Met een spatel eruit halen en in een pan gieten en weer even laten koken.
    Nog een paar minuten laten sudderen.
  6. In gesteriliseerde pot(ten) gieten.
    In plaats van mango kunt u ook een schijf ananas, papaja, of gembersiroop gebruiken.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer