Gember Crème

U kunt de crème serveren bij vers fruit, pannenkoeken, cake, wentelteefjes en zelf een heerlijk te combineren bij vis en schelpdieren.
Kortom genoeg variaties te verzinnen.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Categorie:  Desserts  - 
Klaar in: 1m  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 1 beker creme fraiche 125ml
  • 2 eetlepel (s) gembersiroop
  • 3 stuk(s) gemberbolletjes

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Gember Crème Werkwijze

  1. Snijd de gemberballetjes in stukjes.
  2. Doe alle ingrediënten in de blender en mix dit voor 20 seconden.
  3. Met een spatel eruit halen.

Wees de eerste die een reactie schrijft!

Gelieve te registreren om een ​​beoordeeling te plaatsen

Uw reacties op dit recept (0)

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sitemap
  • Disclaimer