Pastinaak Puree
Lekker bijgerecht.
Een aardappelpuree met wortel en anijs-achtige smaak.
Pastinaak is wordt bijna niet meer gegeten.
(vergeten groenten) Jammer want ze zijn heerlijk.
Moeilijkheidsgraad


Kosten









Blender Workshop
Ingrediënten
Voor 2 personen ()
Recept
- 1 beetje zout en peper naar smaak
- 1 stuk(s) pastinaak
- 1 stuk(s) aardappel
- 1 dL room
Voedingswaarde
(vegetarisch, glutenvrij)Pastinaak Puree Werkwijze
- Schil de pastinaak dun af. (dunschiller)
Snijd de twee uiteinden eraf en snijd de rest van de pastinaak in stukken. - Schil de aardappel en snij in stukken.
- Kook de aardappel en pastinaak in ruim water voor ongeveer 15 a 20 minuten.
Giet beide af. - Doe de pastinaak en aardappel in uw blender en voeg zout, peper en room toe.
Pureer helemaal glad. - Met een spatel de pastinaak puree uit de blender halen.
En spoel meteen uw blender mengbeker schoon.
Blender Workshop