blender recepten

 
 

Bekijk de laatst toegevoegde recepten!

 
2597 keer bekeken

Ontzettend lekkere smoothie.
Deze smaakvolle zuivelvrije smoothie is ongelooflijk genieten en zal een behoorlijke energie boost geven.

Categorie:  Smoothies
Bereidingstijd: 1m
Moeilijkheidsgraad:
 
3178 keer bekeken

Maak zelf havermelk.
Dit is een zuivelvrije basis voor bijvoorbeeld lekkere smoothies.
Dan gebruik je dus havermelk in plaats van bijvoorbeeld yoghurt.
(Haver is trouwens glutenvrij)

Het is heel goedkoop en gemakkelijk om zelf te maken.

Categorie:  Overige Recepten
Moeilijkheidsgraad:
 
2967 keer bekeken

De ultieme vitamineboost! 

Categorie:  Sappen
Bereidingstijd: 2m
Moeilijkheidsgraad:
 
4046 keer bekeken

Ontzettend lekker fruitsapje dat je ook kan schenken als een overheerlijke non alcoholische cocktail.

Categorie:  Sappen
Bereidingstijd: 2u
Moeilijkheidsgraad:
 
3156 keer bekeken

Een lekker recept om wat gewicht erbij te krijgen.
Dus een uitstekend recept voor sporters die spiermassa kweken.

Maar ook als je ondergewicht hebt en moeite met aankomen.

Een extra schep wheyeiwitten doet een hoop!
Proteïne 

Categorie:  Overige Recepten
Moeilijkheidsgraad:
 
3121 keer bekeken

Een heerlijke dressing!
Met zoetje, zuur en zout.
Geeft dus veel smaak aan de salade.

Categorie:  Slanke recepten
Bereidingstijd: 1m
Moeilijkheidsgraad:
 
3191 keer bekeken

Het is meteen Tropisch feest met deze heerlijke cocktail.
Met o.a verse ananas en kiwi, amandel likeur en rum.

Categorie:  Cocktails
Moeilijkheidsgraad:
 
3706 keer bekeken

Voordat de steak op de grill gaat; lekker marineren met deze marinade.

 

Moeilijkheidsgraad:
 
4483 keer bekeken

Heerlijke verfrissende cocktail.
Perfect op een ligbed in de zon. 

Categorie:  Cocktails
Bereidingstijd: 1m
Moeilijkheidsgraad:
 
5060 keer bekeken

Tijd voor een hele lekkere powerboost! 
Genieten geblazen bij iedere slok.
Het is een fruitsapje maar je kan het ook een alcoholvrije cocktail noemen.


Categorie:  Sappen
Moeilijkheidsgraad:

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer