blender recepten

 
 

Bekijk de laatst toegevoegde recepten!

 
13862 keer bekeken

Maiskoekjes met krab.

Categorie:  Bijgerechten
Bereidingstijd: 1m
Bereidingstijd: 15m
Moeilijkheidsgraad:
 
26413 keer bekeken

Overheerlijk!
Zelf gemaakte yoghurtijs met vers fruit.

Categorie:  Desserts
Bereidingstijd: 1m
Moeilijkheidsgraad:
 
15856 keer bekeken

Frisse milkshake met verse aalbessen en banaan.
Bijzonder van smaak.

Categorie:  Milkshakes
Bereidingstijd: 1m
Moeilijkheidsgraad:
 
48119 keer bekeken

Heerlijk en makkelijk recept.

Categorie:  Hoofdgerechten
Bereidingstijd: 2m
Bereidingstijd: 1u 55m
Moeilijkheidsgraad:
 
18737 keer bekeken

Ontzettend lekkere smoothie.
Naast dat bosbessen een heerlijke smaak hebben
zijn ze ook enorm gezond!
Bosbessen horen bij de superfoods omdat boven gemiddeld veel gezonde stoffen inzitten.
Antioxidanten, hoog gehalte vitamine C, ontstekingsremmend,
en is goed tegen hart en vaatzieken.
Maar vooral super lekker!

 

 

Categorie:  Smoothies
Bereidingstijd: 1m
Moeilijkheidsgraad:
 
19371 keer bekeken

Heel erg smakelijk!
Vanillevla als basis met peer en citroen.

Categorie:  Smoothies
Bereidingstijd: 1m
Moeilijkheidsgraad:
 
22468 keer bekeken

Een heerlijke Italiaanse kruidensaus die in Nederland niet meer uit de keukens is weg te denken.

Lekker bij pasta, op broodjes en nog veel meer.

Bereidingstijd: 1m
Moeilijkheidsgraad:
 
17795 keer bekeken

Heerlijke saus voor over vis, vlees en ook heerlijk als groenten dipsaus.

Categorie:  Sauzen
Bereidingstijd: 1m
Moeilijkheidsgraad:
 
11810 keer bekeken

Een lekker fruithapje vanaf 4 maanden.
Perzik kan rauw worden gegeten.
Als u meteen een aantal perziken gebruikt voor meerdere porties kunt u de overige porties invriezen.
Altijd een vers hapje voor handen.

Categorie:  Babyvoeding
Bereidingstijd: 1m
Moeilijkheidsgraad:
 
17248 keer bekeken

Zelf pindakaas maken is heel makkelijk in de blender!
Altijd vers en geen conserveringsmiddelen!

Categorie:  Overige Recepten
Bereidingstijd: 1m
Moeilijkheidsgraad:

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer