Tapenade Van Zongedroogde Tomaten

Je blijft stokbroodjes smeren met deze heerlijke tapenade.
Ook heerlijk over mozzarella plakjes, als dipsaus, op belegde broodjes, in een witlofblaadje of vul je eieren of tomaten met deze
tapenade.
Kortom, je kunt er alle kanten mee op.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Bijgerechten  - 
Klaar in: 2m  -  Bereidingstijd: 3m  - 

Ingrediënten

Voor 6 personen ()

Recept

  • 1 potje(s) zongedroogde tomaten in olie 180gr
  • 2 tenen knoflook
  • 1 handvol (s) basilicumblaadjes
  • 2 eetlepel (s) pijnboompitten
  • 3 eetlepel (s) geraspte kaas

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Tapenade Van Zongedroogde Tomaten Werkwijze

  1. Haal het velletje van de knoflook en plet deze.
  2. In een koekenpan de pijnboompitten en knoflook kort roosteren.
  3. Doe het hele potje zongedroogde tomaten met de olie in uw blender en voeg de overige ingrediënten toe.
    Pureer helemaal fijn.
  4. Met een spatel eruit halen.
    Heeft u een pittige bui kunt u er nog eventueel nog 1 a 2 theelepels sambal toevoegen.
    Als de tapenade toch nog te droog is naar uw zin dan een beetje olijfolie toevoegen.
    Tip spoel uw blender meteen schoon! Dan staat deze meteen paraat voor een volgend lekker recept.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer