Marinade Indonesisch gemarineerd vlees

Lekker lang marineren zodat de smaak er goed in komt.
(Nachtje in de koeling laten)
Het maakt het vlees heerlijk mals en geeft een heerlijke smaak aan het vlees.
Dit kan met kip, rund en varken. (eigenlijk met al het vlees)
Hier kan je de perfecte sate mee maken.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Marinades en Kruidenmengsels  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 0.25 liter(s) Ketjap Manis
  • 1 stuk(s) citroen
  • 2 stuk(s) ui
  • 1 stuk(s) rode peper
  • 1 eetlepel (s) bruine suiker
  • 4 tenen knoflook
  • 1 beetje gember geraspt (3cm)
  • 1 scheutje zonnebloemolie
  • 2 theelepel (s) zout

Voedingswaarde

(dieet, glutenvrij, lactose vrij)

Marinade Indonesisch gemarineerd vlees Werkwijze

  1. Pers de citroen en doe t sap in de blender.
  2. Snij de knofook en fijn.
  3. Doe alle ingredienten  in de blender en mix dit enkele seconden.

    Giet de marinade in een schaal of bak en leg het vlees hierin.
    Af en toe roeren.
    Minimaal 2 uur marineren maar hoe langer des te beter.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer