Sriracha Saus

Een heerlijke pittige chillisaus uit Thailand.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Sauzen  - 
Klaar in: 3m  -  Bereidingstijd: 20m  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 500 gram rode en gele Madame Jeanette
  • 400 mL azijn
  • 1 scheutje gember siroop
  • 10 tenen knoflook
  • 1 eetlepel (s) zout
  • 2 eetlepel (s) suiker

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)

Sriracha Saus Werkwijze

  1. Snij de knoflook en de Madamme Jeanette fijn.
  2. Doe alle ingrediënten in de blender en pureer het helemaal fijn.
  3. Het mengsel in een pannetje doen en op een lage stand ongeveer 20 minuten sudderen.
  4. Bewaar in een spuitfles of potje.
  5.  
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer