Frambozen Coulis

Dit recept van de frambozen coulis kunt u zowel warm als koud serveren. Heerlijk over ijs, in smoothies, bij  de taart en gebak en zelfs bij wildgerechten.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Sauzen  - 
Klaar in: 1m  -  Bereidingstijd: 10m  - 

Ingrediënten

Voor 6 personen ()

Recept

  • 750 gram frambozen
  • 0.5 takje(s) citroen
  • 100 mL koud water
  • 100 mL rode wijn
  • 300 gram poedersuiker

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)

Frambozen Coulis Werkwijze

  1. Knijp het sap uit de citroen boven uw blender mengbeker.
  2. Doe alle ingrediënten in de blender.
  3. Mix ongeveer 20 seconden.
  4. Door een zeef halen.

    Op laag vuur de saus ongeveer 8 minuten tot 10 minuten laten inkoken.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer