Aardbeien Slagroomijs

Als het vers is; kan je het proeven ook!
Heerlijk nagerecht van slagroom en verse aardbeien.
En het is niet moeilijk om te maken.
Geen kunstmatige toevoegingen!

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Desserts  - 
Klaar in: 1m  -  Wachttijd: 2u

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 300 mL slagroom (ongeklopt)
  • 100 gram suiker
  • 1 eetlepel (s) vanillesuiker
  • 250 gram aardbeien
  • 0.5 stuk(s) citroen

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Aardbeien Slagroomijs Werkwijze

  1. Was de aardbeien en haal de kroontjes eraf.
  2. Doe alle ingrediënten in uw blender en mix tot alles goed is fijngemalen.
  3. Giet het mengsel in een ijsmachine en draai tot het roomijs is geworden.
    Als u geen ijsmachine heeft; giet het mengsel in een plastic of metaal bakje en stop het in de vriezer.
    Ieder half uur goed doorroeren met een vork tot het hard bevroren is.
    (het doorroeren is dat het ijs niet gaat kristalliseren)
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer