@mediazaken Prachtige dame!! Net een filmster. Niet moeilijk te raden bij wie ze hoort.
Aardbeien Panna Cotta Met een vleugje Munt
Heerlijk toetje die je al een dag van te voren klaar kan maken.







Ingrediënten
Voor 4 personen ()
Recept
- gram aardbeien
- 3 stuk(s) gelatine blaadjes
- 3 dL ongeklopte slagroom
- 7 eetlepel (s) suiker
- 2 zakje(s) vanillesuiker
- 10 stuk(s) muntblaadjes
Voedingswaarde
(vegetarisch, glutenvrij)Aardbeien Panna Cotta Met een vleugje Munt Werkwijze
- Was de aardbeien goed schoon.
Haal de kroontjes van de aardbeien en snij door midden. - Week de gelatine in koud water.
- Zet een klein pannetje op het vuur en verwarm hier langzaam de slagroom met vanillesuiker en de suiker.
Blijf roeren zodat het suiker goed wordt opgenomen en ga door tot het bijna kookt.
Haal dan het pannetje van het vuur af. - Haal de gelatine weer uit het water en knijp deze goed uit.
Doe de gelatine in de pan met hete slagroom en roer dit door tot het is opgelost. - Doe de aardbeien in de blender.
Voeg een flinke scheut van het slagroom mengsel en de muntblaadjes toe.
Mix dit helemaal fijn. - Giet het gemixte aardbeien bij de rest van de panna cotta en roer door.
- Giet het gemalen aardbeien slagroom mengsels in vormpjes, of glazen.
- Zet vervolgens de glazen/ vormpjes minimaal 3 uur in de koeling zodat deze kan opstijven.