@mediazaken Prachtige dame!! Net een filmster. Niet moeilijk te raden bij wie ze hoort.
Appel Venkel Soep
Deze soep is heel bijzonder van smaak.
Venkel geeft een lichte anijssmaak en de appel zorgt ook voor smaak en daarnaast zorgt appel dat de licht soep gaat binden.







Ingrediënten
Voor 4 personen ()
Recept
- 2 Kopje(s) bouillon (kio of groenten)
- 2 Kopje(s) water
- 0.5 Kopje(s) witte wijn
- 2 stuk(s) appels (geschild en in stukken)
- 1 Kopje(s) wortels (in plakjes)
- 1 stuk(s) ui (in stukken)
- 1 Kopje(s) venkel (in stukken)
- 1 stuk(s) laurier blaadje
- 0.25 theelepel (s) tijm
- 1 naar smaak zout en peper
Voedingswaarde
(vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)Appel Venkel Soep Werkwijze
- In een grote pan de bouillon, water, wijn, appelen, wortelen, ui, venkel, laurierblad, tijm, peper en zout aan de kook brengen.
- Daarna op laag vuur 20 minuten laten sudderen.
Verwijder het laurierblad en schep de groenten en appel stukken uit de soep en doe ze in uw blender.
Schep wat bouillon erbij in uw blender tot de ingredienten bedekt zijn. (tot de HELFT vullen! Niet vol dus)
Even laten pureren tot een glad geheel en dan terwijl de blender loopt het overige erbij laten pureren of het 1 2x mixen.
Giet terug in de pan. - U kunt het meteen serveren. (Kan ook weer op een later tijdstip warm maken.