Meest bekeken recepten

 
7553 keer bekeken

Heerlijke soep!
Heel veel smaak en een beetje pit.

Categorie:  Soepen
Bereidingstijd: 5m
Bereidingstijd: 10m
Moeilijkheidsgraad:
 
7380 keer bekeken

Een heerlijke 18+ smoothie.

Met verse ananas, kokosmelk, spinazie en rum!
Super lekker

Categorie:  Cocktails
Bereidingstijd: 1m
Moeilijkheidsgraad:
 
7336 keer bekeken

Deze hummus is heerlijk!
Extra lekker met de geroosterde paprika.

Categorie:  Dips
Bereidingstijd: 2m
Moeilijkheidsgraad:
 
7308 keer bekeken

½  ltr melk

¼  yoghurt

2 eetl suiker of

4 eetl honing

6 stuks aardbeien

halve banaan

handje frambozen

Categorie: 
Bereidingstijd: 30m
Moeilijkheidsgraad:
 
7265 keer bekeken

Ontzettend lekker fruitsapje dat je ook kan schenken als een overheerlijke non alcoholische cocktail.

Categorie:  Sappen
Bereidingstijd: 2u
Moeilijkheidsgraad:
 
7033 keer bekeken

Gezond hapje en het is zoetig dus de meeste kleintjes eten dit met heel veel plezier.

Categorie:  Babyvoeding
Bereidingstijd: 2m
Bereidingstijd: 13m
Moeilijkheidsgraad:
 
7013 keer bekeken

Deze saus is voortreffelijk bij vis.
Maar ook heel lekker bij een vegetarische maaltijd.

Categorie:  Sauzen
Bereidingstijd: 1m
Bereidingstijd: 15m
Moeilijkheidsgraad:
 
6979 keer bekeken

Een gezond sapje die de darmflora aan de gang krijgt.
Meestal is de eerste reactie over zuurkool in een sapje een beetje vreemd.
Maar het is verbazend lekker.
Het zure zorgt dat het smaak van het fruit wordt versterkt.

Categorie:  Sappen
Bereidingstijd: 1m
Moeilijkheidsgraad:
 
6947 keer bekeken

1/4 liter yoghurt

1/8 liter melk of water

verse aardbeien of siroop

suiker of honing naar smaak

Categorie: 
Bereidingstijd: 30m
Moeilijkheidsgraad:
 
6844 keer bekeken

Heerlijk sapje.
Lekker nippen aan een zoet zuur drankje.
Het heeft iets feestelijks als een cocktail. (zonder alcohol dan)
Maar goed die kan je eventueel wel toevoegen bij speciale gelegenheden.

Categorie:  Sappen
Bereidingstijd: 1m
Moeilijkheidsgraad:

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer