Meest bekeken recepten

 
6657 keer bekeken

Heerlijke Tropische cocktail waarbij je jezelf meteen in vakantiestemming krijgt.
Ook in de winter, gewoon thuis op de bank.

Categorie:  Cocktails
Bereidingstijd: 1m
Moeilijkheidsgraad:
 
6070 keer bekeken

Lekkere smoothie maar vooral super gezond en preventief tegen slechte weerstand en ontstekingsremmend.

 

Categorie:  Smoothies
Bereidingstijd: 1m
Moeilijkheidsgraad:
 
5743 keer bekeken

3 eieren
2 eetlepels suiker
snuifje zout
1, 5 kop melk
halve theelepel vanillesuiker
1 borrelglaasje witte chocolade likeur
1 borrelglaasje whiskey

Categorie: 
Bereidingstijd: 30m
Moeilijkheidsgraad:
 
4467 keer bekeken

1 sinaasappel

1/2 citroen

1 mango

1/4 water

1 eetlepel suiker

1 scheut gin

1 scheut meloenlikeur

ijsblokjes

 

Categorie: 
Bereidingstijd: 1m
Moeilijkheidsgraad:
 
3520 keer bekeken

IJsblokjes

2 delen Whisky

1 deel citroensap

1 scheut suikersiroop

krulletje citroenschil

 

Categorie: 
Bereidingstijd: 20m
Moeilijkheidsgraad:
 
3173 keer bekeken
1 bosje waterkers
handvol basilicum
handvol  peterselie
40 gr pijnboompitten
50 gr geraspte Parmezaanse kaas
1 theelepel mosterd
8 eetlepels olijfolie
1 knoflookteen (geperst)

Categorie: 
Bereidingstijd: 30m
Moeilijkheidsgraad:
 
3171 keer bekeken
250 gr Barbados kersen  (acerola)
halve appel
2 eetlepels honing
halve liter koud water
Categorie: 
Bereidingstijd: 30m
Moeilijkheidsgraad:
 
3036 keer bekeken
3 schijven watermeloen
150 gr aardbeien
3 dl koud water
1 eetlepel honing, suiker, zoetstof
Categorie: 
Bereidingstijd: 1m
Moeilijkheidsgraad:
 
2550 keer bekeken

Geeft een heerlijke smaak aan uw vlees.

Bereidingstijd: 1m
Moeilijkheidsgraad:
 
2279 keer bekeken

Dit is een Mexicaans drankje.
Hetzelfde drankje is ook bekend in Spanje alleen gebruik je dan een tijgernoot.

In dit recept gebruiken we een kaneelstokje maar je kan ook 1,5 theelepel poeder gebruiken.

Categorie:  Overige Recepten
Bereidingstijd: 1m
Moeilijkheidsgraad:

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer