Meest bekeken recepten

 
51087 keer bekeken

Maak zelf uw perensap!
Het is ontzettend lekker en ook super gezond.
Als je de peer in stukken snijdt dan kun je ze zelfs in de vriezer bewaren.

Categorie:  Sappen
Bereidingstijd: 1m
Moeilijkheidsgraad:
 
50874 keer bekeken

Heel gemakkelijk om te maken en ook nog eens snel klaar.
En ook nog eens enorm lekker!!
Zet je blender aan en gaan.

Categorie:  Smoothies
Bereidingstijd: 1m
Moeilijkheidsgraad:
50535 keer bekeken

Zelf aardbeiensap maken is gemakkelijk.
Naast dat het heerlijk smaakt heeft u meteen weer uw vitamines binnen.

Categorie:  Sappen
Bereidingstijd: 1m
Moeilijkheidsgraad:
 
50172 keer bekeken

Eenvoudig te maken, gezond en overheerlijk!

Categorie:  Smoothies
Bereidingstijd: 1m
Moeilijkheidsgraad:
 
49000 keer bekeken

Een heerlijke ijskoude dikke milkshake!
Overheerlijk en gemakkelijk te maken.
Zorg dat je altijd fruit in de vriezer hebt.
Zo heb je altijd verse vitamine bij de hand en de milkshake is lekker koud!

Categorie:  Milkshakes
Bereidingstijd: 1m
Moeilijkheidsgraad:
 
48988 keer bekeken

Van pruimen kan je allerlei heerlijke dingen maken
Jam, taarten, sauzen noem maar op.
Maar ook deze heerlijke pruimensap!
Je kan er zelfs de gekneusde pruimen voor gebruiken;
ze worden immers toch vermalen.

Categorie:  Sappen
Bereidingstijd: 1m
Moeilijkheidsgraad:
 
48766 keer bekeken

Milkshake met Ananas.
Super zalige shake, echt 1 om van te genieten.

 

Categorie:  Milkshakes
Bereidingstijd: 1m
Moeilijkheidsgraad:
 
48020 keer bekeken

 Kiwi Appel Milkshake

 

Categorie:  Milkshakes
Bereidingstijd: 1m
Moeilijkheidsgraad:
 
45031 keer bekeken

Puur fruit en zuivel smoothie.
Simpel, gezond en lekker!

 

 

Categorie:  Smoothies
Bereidingstijd: 1m
Moeilijkheidsgraad:
 
44998 keer bekeken

Een hele lekkere knoflooksaus variant.
Knoflook yoghurt saus is een heerlijke dipsaus,
lekker op belegde broodjes en over salade.

Categorie:  Sauzen
Bereidingstijd: 1m
Moeilijkheidsgraad:

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer